Legal Challenges

“Het traject met het Talentenspel heeft mij inzicht gegeven in mijn belangrijkste motivaties en drijfveren, in ‘what makes me tick’. Die kwamen zeer concreet naar voren, in een gestructureerde en samenhangende vorm. Het Talentenspel is een zeer nuttig instrument voor mijn oriëntatie op een nieuwe baan of activiteit – veel nuttiger dan alleen wat meer inzicht in waar ik goed in ben.”

“Merel creëert een ontspannen en prettige sfeer en haar uitleg en begeleiding zijn helder en concreet. Bovendien heeft Merel een ‘down to earth’ benadering; het Talentenspel kwam op mij bij eerste kennismaking potentieel een tikje zweverig over, maar daar heb ik vervolgens niets van teruggezien.”

Joost Schutte, v/h advocaat-partner De Brauw Blackstone Westbroek, nu plv. Officier van Justitie

Wat anderen zeggen

over de samenwerking met Merel:

Legal
Challenges

“Ik kwam met Merel in contact toen ik net was gestart met het partnertraject op mijn kantoor. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het verder …”

Advocaat-partner

Lees verder
Team
Development

“Bij de start van ons nieuwe kantoor hebben we Merel gevraagd om ons te begeleiden tijdens een aantal hei-sessies om te sparren over onze nieuwe …”

Remco van Leeuwen, advocaat-partner Leeway

Lees verder
Commercial
Development

“Alle medewerkers van ons kantoor doorlopen in kleine groepjes het Acquisitie Programma van Merel van Deursen. Zelf wilde ik hulp bij …”

Wouter van den Wildenberg, advocaat

Lees verder
Leadership
Development

“Mijn coachingstraject begon met mijn vraag wat een goede volgende stap in mijn werk zou zijn. En het eindigde met een veel breder inzicht. Door het traject …”

Guillaine de Blécourt, manager bedrijfsvoering LUMC

Lees verder
Legal
Challenges

“Ik stond op de drempel van een partnertraject bij mijn kantoor. Bij mij ontstond echter steeds meer twijfel over de vraag of dat wel bij me paste en in het verlengde …”

Senior associate, overgestapt van een groot Zuidaskantoor naar een nichekantoor

Lees verder
Team & Leadership Development

“Ik heb kennisgemaakt met Legal High Performance en Merel van Deursen via een groepstraining met Lumina Spark, die zij hebben verzorgd voor ons team. Ik had direct een klik met Merel.”

Senior beleidsmedewerker op een Ministerie

Lees verder
Leadership
Development

“Het traject met het Talentenspel heeft mij inzicht gegeven in mijn belangrijkste motivaties en drijfveren, in ‘what makes me tick’. Die kwamen zeer concreet naar …”

Joost Schutte, v/h advocaat-partner De Brauw Blackstone Westbroek, nu plv. Officier van Justitie

Lees verder
Commercial
Development

“Wij zijn met een team van vijf advocaten van ons kantoor gestart met het Acquisitie Programma bij Merel. Wij wilden graag weten welke manieren …”

Angela Minderhout, advocaat-partner Straatman Koster

Lees verder