“The programme of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career.”
Herman Wijffels, Advisory Board

Wilderness Leadership Trails

  • Heb je behoefte aan een energy boost?
  • Zin om even helemaal te disconnecten van de alledaagse hectiek?
  • Wil je wat tijd voor jezelf om te reflecteren over waar je staat, privé of zakelijk?

In samenwerking met de Foundation for Natural Leadership (FNL) organiseren wij Wilderness Leadership Trails, leiderschapsprogramma’s door de Afrikaanse bush of de Europese bergen. Een traject van vier maanden, met als hoogtepunt een week in de wildernis.

Met een kleine groep nieuwsgierige deelnemers trekken we 5 dagen door de ongerepte natuur. Zonder telefoon of tijd, helemaal disconnected van de alledaagse hectiek. Alle rust en ruimte om te resetten en stil te staan. Om ervaringen te delen en te genieten van de natuur. Slapen onder de sterren of in oude stenen hutten. Vuurtjes maken, wolven horen huilen. Silence and Simplicity.

Alle rust en tijd om:
  • te resetten
  • je weer te verbinden met de natuur en met jezelf
  • een volgende stap, privé of zakelijk, nu eens echt te exploreren
  • te genieten van de prachtige natuur!

Een onvergetelijke ervaring vol inspiratie en inzichten. Een boost in je persoonlijk leiderschap, met de natuur als krachtige spiegel. Verrijkend en verdiepend.
Groot cadeau aan jezelf!

Zin om mee te gaan?

In 2024 gaan we in oktober weer naar de prachtige Italiaanse bergen van het Abruzzi National Park, op ruim twee uur rijden van Rome.
Je kan je nu inschrijven:

  • 13 – 19 oktober 2024: Abruzzi National Park, Italië

Klik hier voor de brochure.

Zin om met ons mee te gaan?
Bel of mail me om je aan te melden of voor meer informatie.

Een Wilderness Trail maakt ons betere leiders

De impact van trails op persoonlijk leiderschap is recentelijk ook wetenschappelijk onderbouwd: deze wildernis ervaringen leiden tot een blijvende verandering van onze leiderschapsstijl. Het maakt ons betere, natuurlijke leiders. Lees hier meer over het promotieonderzoek van Boy van Droffelaar.

In-company Trails

Op trail met je team? Dat kan ook. Met elkaar even helemaal weg van kantoor en de alledaagse hectiek. Zonder meetings, telefoons of tijd. Door met elkaar de ongerepte natuur in te gaan is er alle tijd en ruimte om stil te staan en te reflecteren op wat er bij jullie te doen is.

Een in-company leiderschapstrail helpt jullie de dingen in een nieuw perspectief te zien. Het maakt je bewust van ieders potentieel en versterkt de verbinding binnen het team en met de organisatie. Bovendien geeft het een boost aan ieders persoonlijk leiderschap. Een onvergetelijke ervaring vol inspiratie en diepere inzichten. Verrijkend en verdiepend.

Benieuwd hoe een in-company trail er voor jullie uit kan zien?
Bel of mail me voor meer informatie.

Executive Coaching in Nature

In ons werk focussen we ons vaak op vooral cognitief gerichte, veeleisende taken. In combinatie met de hele dag achter je scherm, werkdruk of onzekerheid kan je vermoeid of gestrest raken.

In de natuur komen je gedachten langzaam tot rust. Zonder externe prikkels gaat je aandacht als vanzelf naar de natuur, zonder dat je erop hoeft te letten. De wind door je haren, de geur van het bos. Deze ongerichte aandacht schept rust en ontspanning, en een gevoel van vrijheid en ruimtelijkheid. Je tempo neemt af en je helderheid toe.

Executive Coaching in Nature: buiten zijn praat ook makkelijker. Door rake vragen en de rust van de natuur verscherpt je blik. Je komt tot jezelf en tot nieuwe inzichten. Wij lopen met je mee bij het vinden van een heldere focus en richting. Buiten, wandelend in de natuur. En binnen, op een mooie locatie midden in het bos.

Bel of mail me om vrijblijvend kennis te maken.