Legal Challenges

“Ik kwam met Merel in contact toen ik net was gestart met het partnertraject op mijn kantoor. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het verder opzetten en uitwerken van mijn business case en profilering binnen kantoor. Ik had via-via al positieve verhalen gehoord over Merel als coach. Tijdens onze eerste kennismaking had ik al na tien minuten door: ja, dit is de persoon die ik zoek!”

“Ik heb voor Merel gekozen om twee redenen. Ten eerste komt Merel zelf uit de advocatuur; zij is in het verleden partner geweest bij een groot advocatenkantoor en weet dus precies hoe de hazen lopen en wat de dynamiek is tussen advocaten/praktijkgroepen onderling, de partnergroep en de rol van cliënten. Ze begrijpt je, ik had aan een paar woorden genoeg. Daarnaast sprak Merel’s persoonlijkheid mij erg aan; zij heeft een hands-on mentaliteit, is resultaatgericht, empathisch en stelt de juiste vragen. Hierdoor is zij in staat om je in een korte periode grote stappen te laten zetten.
Merel’s manier van begeleiden is to-the-point en met humor. Ze is daarnaast zeer betrokken geweest gedurende het hele traject. Ik kon goed met haar sparren en ideeën uitwisselen.”

“Een partnertraject is druk en intensief. Tegelijkertijd heb ik er van genoten; het is een uitdaging die je aangaat en je leert veel in een korte tijd. Het gaf mij een enorm gevoel van support om een coach als Merel te hebben, die onafhankelijk en objectief is, met wie ik mijn ervaringen kon delen. Toen dat ene moment kwam en ik hoorde dat de kogel door de kerk was, ging natuurlijk de champagne open. Mede dankzij de hulp van Merel heb ik in een kort tijdsbestek het partnertraject doorlopen en kijk ik er positief op terug.”

Advocaat-partner

Wat anderen zeggen

over de samenwerking met Merel:

Legal
Challenges

“Ik kwam met Merel in contact toen ik net was gestart met het partnertraject op mijn kantoor. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het verder …”

Advocaat-partner

Team
Development

“Bij de start van ons nieuwe kantoor hebben we Merel gevraagd om ons te begeleiden tijdens een aantal hei-sessies om te sparren over onze nieuwe …”

Remco van Leeuwen, advocaat-partner Leeway

Commercial
Development

“Alle medewerkers van ons kantoor doorlopen in kleine groepjes het Acquisitie Programma van Merel van Deursen. Zelf wilde ik hulp bij …”

Wouter van den Wildenberg, advocaat

Leadership
Development

“Mijn coachingstraject begon met mijn vraag wat een goede volgende stap in mijn werk zou zijn. En het eindigde met een veel breder inzicht. Door het traject …”

Guillaine de Blécourt, manager bedrijfsvoering LUMC

Legal
Challenges

“Ik stond op de drempel van een partnertraject bij mijn kantoor. Bij mij ontstond echter steeds meer twijfel over de vraag of dat wel bij me paste en in het verlengde …”

Senior associate, overgestapt van een groot Zuidaskantoor naar een nichekantoor

Team & Leadership Development

“Ik heb kennisgemaakt met Legal High Performance en Merel van Deursen via een groepstraining met Lumina Spark, die zij hebben verzorgd voor ons team. Ik had direct een klik met Merel.”

Senior beleidsmedewerker op een Ministerie

Leadership
Development

“Het traject met het Talentenspel heeft mij inzicht gegeven in mijn belangrijkste motivaties en drijfveren, in ‘what makes me tick’. Die kwamen zeer concreet naar …”

Joost Schutte, v/h advocaat-partner De Brauw Blackstone Westbroek, nu plv. Officier van Justitie

Commercial
Development

“Wij zijn met een team van vijf advocaten van ons kantoor gestart met het Acquisitie Programma bij Merel. Wij wilden graag weten welke manieren …”

Angela Minderhout, advocaat-partner Straatman Koster