Leadership Development

“Mijn coachingstraject begon met mijn vraag wat een goede volgende stap in mijn werk zou zijn. En het eindigde met een veel breder inzicht. Door traject met het Talentenspel ben ik mij, vanuit een verrassende invalshoek, meer bewust geworden van mijn drijfveren en mijn eigen handelen. Ik weet nu waar ik de focus wil leggen in mijn werk maar ook in andere aspecten van mijn leven.”

“Merel is een ervaren en stevige coach, die mij op een evenwichtige en respectvolle manier niet alleen inzicht in mijn drijfveren heeft gegeven, maar ook handvatten over hoe ik dit praktisch kan inzetten.”

Guillaine de Blécourt, manager bedrijfsvoering LUMC

Wat anderen zeggen

over de samenwerking met Merel:

Legal
Challenges

“Ik kwam met Merel in contact toen ik net was gestart met het partnertraject op mijn kantoor. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen met het verder …”

Advocaat-partner

Lees verder
Team
Development

“Bij de start van ons nieuwe kantoor hebben we Merel gevraagd om ons te begeleiden tijdens een aantal hei-sessies om te sparren over onze nieuwe …”

Remco van Leeuwen, advocaat-partner Leeway

Lees verder
Commercial
Development

“Alle medewerkers van ons kantoor doorlopen in kleine groepjes het Acquisitie Programma van Merel van Deursen. Zelf wilde ik hulp bij …”

Wouter van den Wildenberg, advocaat

Lees verder
Leadership
Development

“Mijn coachingstraject begon met mijn vraag wat een goede volgende stap in mijn werk zou zijn. En het eindigde met een veel breder inzicht. Door het traject …”

Guillaine de Blécourt, manager bedrijfsvoering LUMC

Lees verder
Legal
Challenges

“Ik stond op de drempel van een partnertraject bij mijn kantoor. Bij mij ontstond echter steeds meer twijfel over de vraag of dat wel bij me paste en in het verlengde …”

Senior associate, overgestapt van een groot Zuidaskantoor naar een nichekantoor

Lees verder
Team & Leadership Development

“Ik heb kennisgemaakt met Legal High Performance en Merel van Deursen via een groepstraining met Lumina Spark, die zij hebben verzorgd voor ons team. Ik had direct een klik met Merel.”

Senior beleidsmedewerker op een Ministerie

Lees verder
Leadership
Development

“Het traject met het Talentenspel heeft mij inzicht gegeven in mijn belangrijkste motivaties en drijfveren, in ‘what makes me tick’. Die kwamen zeer concreet naar …”

Joost Schutte, v/h advocaat-partner De Brauw Blackstone Westbroek, nu plv. Officier van Justitie

Lees verder
Commercial
Development

“Wij zijn met een team van vijf advocaten van ons kantoor gestart met het Acquisitie Programma bij Merel. Wij wilden graag weten welke manieren …”

Angela Minderhout, advocaat-partner Straatman Koster

Lees verder