Executive Coaching in Nature

Executive Coaching in Nature

Groen en bewegen is goed voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid; dat weten we allang. De natuur zorgt ervoor dat onze stemming en concentratie verbetert en de stress afneemt. Toch brengen we het overgrote deel van onze tijd binnen en op ons werk door.

In ons werk focussen we ons vaak op vooral cognitief gerichte, veeleisende taken. In combinatie met werkdruk of onzekerheid kan je vermoeid of gestrest raken.
In de natuur herstelt zich die cognitieve focus. Zonder externe prikkels gaat je aandacht als vanzelf naar de natuur, zonder dat je erop hoeft te letten. Deze ongerichte aandacht helpt ons de batterij weer op te laden.

Executive Coaching in Nature: al wandelend neemt je tempo af en je helderheid toe. Bewegen geeft rust en ontspanning, en een gevoel van vrijheid en ruimtelijkheid. Buiten zijn praat makkelijker. Door de juiste vragen en de rust van de natuur verscherpt je blik. En kom je tot tot jezelf en tot nieuwe inzichten.
Wij helpen je bij het vinden van een heldere focus en richting. Dat doen we buiten, al wandelend. En binnen, op een mooie locatie midden in het bos.

Bel naar +31 650 638 927 of mail naar [email protected] voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

“The programme of the Foundation for Natural Leadership is one of the most profound tools for transformation that I have experienced in my career.”

Herman Wijffels, lid van de Advisory Board